یک اندیشمند فلسطینی درباره حرکت پرشتاب برخی رژیم‌های عربی حاشیه خلیج فارس به ویژه آل سعود به سمت عادی‌سازی روابط با رژیم غاصب صهیونیستی هشدار داد.

به گزارش مشرق، یک اندیشمند و پژوهشگر فلسطینی درباره حرکت پرشتاب برخی رژیم‌های عربی به سوی عادی‌سازی روابط با رژیم اشغالگر قدس و امضای پیمان ننگین سازش با غاصبان قدس و سرزمین ملت فلسطین هشدار داد.

«علاء ابوعامر» هشدار داد دوره آتی شاهد شتاب بیشتر اعراب به سمت عادی‌سازی روابط با رژیم غاصب صهیونیستی خواهد بود و قطار عادی‌سازی در سایه تغییرات و تحولات اخیر با آهنگ سریع‌تری حرکت خواهد کرد.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی با آب و تاب فراوان، اشتیاق و شتاب بسیاری از رژیم‌های عربی حاشیه خلیج فارس و در راس آنها رژیم امارات و رژیم آل خلیفه در دادن تسلیم به خاطر هلاکت شیمون پرز قاتل کودکان بیگناه فلسطینی در کشتار قانا را پوشش داده‌اند.

ابوعامر به تسنیم گفت : ما باید انتظار گام‌های عادی‌سازی سریع با رژیم اسرائیل را در پی لغو وتوی باراک اوباما رئیس جمهوری آمریکا از سوی کنگره درباره قانون مجازات حکومت سعودی به سبب دست داشتن آن در حملات یازده سپتامبر 2011 را داشته باشیم، عربستان سعودی و کسانی که همسو و دنباله‌رو آن هستند، به عادی‌سازی فوری روابط با تل آویو و با شروطی که آن تعیین می‌کند، پناه خواهند برد با این تصور و گمان که رژیم صهیونیستی و لابی یهودی در آمریکا قدرت جلوگیری از اجرای مصوبه کنگره را خواهد داشت.

وی افزود بر اساس تجارب گذشته، آنها(سعودی‌ها) تسلیم باج‌خواهی خواهند شد و در کنار پرداخت غرامت به بیش از سه هزار خانواده آمریکایی که فرزندانشان در آن حملات کشته شدند،‌هر شهروند آمریکایی که در نیویورک زندگی می‌کند، با گفتن این‌که به خاطر آن حملات زیان روحی و معنوی متحمل شده قادر به شکایت از سعودی‌ها خواهد بود به این معنا که در مقابل حکومت سعودی یک صورت حساب همیشگی(برای دادن غرامت به آمریکایی‌ها) وجود دارد که امکان پرداختش را ندارد، به همین سبب حکومت سعودی به جای پناه بردن به آغوش عربی و اسلامی،‌رفتن به سمت اسرائیل را انتخاب خواهد کرد.

ابوعامر افزود: کاری که مجلس سنا و مجلس نمایندگان آمریکا در رد وتوی اوباما انجام دادند،‌یک حادثه تاریخی قلمداد می‌شود، کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس ، در بازی تجزیه عراق، سوریه،‌لیبی و یمن و نیز تشویق به دودستگی و اختلاف میان فلسطینی‌ها با پویایی و فعالیت گسترده و هزینه کردن پول‌های فراوان مشارکت کرده بودند،،‌اما امروز آن طور که به نظر می‌رسد ما شاهدیم که تجزیه و دودستگی و ورشکستگی نصیب آنها شده است.
منبع: تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس